terça-feira, 24 de novembro de 2009

Judocompetitie Sjabbens in teken sinterklaas


Judocompetitie Sjabbens in teken sinterklaaszondag

22 november 2009 11:33

RENKUM - Dat judo een grote publiekstrekker kan zijn bleek afgelopen zaterdag 21 november tijdens de 14e editie van de Sinterklaas Judo Club Competitie bij Sjabbens Sports & Health uit Renkum. In de drie leeftijdgroepen van 4 tot 14 jaar was de zaal elke keer helemaal vol. Het evenement kende een deelnemersveld van 90 enthousiaste judoka's en kon zich zelfs verheugen op een bezoek van Sinterklaas.

De judo club competitie is een oefencompetitie voor judoka's van Sjabbens Sports & Health. Via een speciaal puntensysteem kunnen de judoka's punten verdienen voor een oorkonde en eremedailles. Het doel is het opdoen van wedstrijdervaring in een veilige omgeving. Voor de jongste judoka's is het ook een leuke en ontspannende manier om de wedstrijdregels te leren.

Onder het toeziende oog van de sinterklaas en zijn zwarte pieten en de vele toegestroomde belangstellenden wisten vooral de kleinste judoka's met spontane wedstrijdjes en mooie worpen het publiek te vermaken. Na vele spannende partijen, wisten de volgende judoka's een medaille of beker te bemachtigen;

50 pnt:

Julius Hermans, Don boogerd, Thomas Taling, Kim Mons, Bram van Lambalgen, Floris van Dronkelaar, Kars Teijink, Allart Mighels, Femke Nijeboer, Thomas van Woudenberg, David Elskamp, Tian Neleb, Nick Mons, Tom Geers, Jordi Kanters, Jacqueline Lommers, Skip Paauw, Tijmen Ketting, Christian Vorage, Coen Nijeboer.

100 pnt.:

Jens van Dronkelaar, Ravel van Zalinge, Daan Rolloos, Mouro Loch, Sanne Hageman, Lou-Elle Munsterman, Stijn Bakker.
150 pnt.:
Max Weijkamp, Floor Remmits, Max Winters, Jonas Kamming.200 pnt.:Niels Riezebos, Jarth Vons, Martijn Schouten.

250 pnt.:

Donny Budding, Tim Riezebos, Titus Kruyssen.

FONTE (foto incluída): Hoogenlaag

Nenhum comentário: